PLUG & PLAY

Eenvoudige installatie

Als doe-het-zelver kan u deze pakketten gemakkelijk zelf plaatsen.


Hoe gaat zo'n plug ’n play pakket in zijn werk?

U krijgt het pakket geleverd met een x-aantal panelen. Vb. 4 of 6 panelen… Ideaal voor op een tuinhuis/garage/… Een micro-omvormer wordt op elk paneel bevestigd en in elkaar geklikt met behulp van een man/vrouw verbinding. Vervolgens kan dit via het stopcontact eenvoudig aangesloten worden op het elektriciteitsnet. Vanaf dat moment leveren de panelen energie op, snel en efficiënt.
Belangrijk: deze panelen moeten niet gekeurd worden, want een toestel aangesloten op een stopcontact is niet keuringsplichtig vanuit het AREI.
Tip: bepaalde energieleveranciers werken met een solar-tarief, hierdoor kan u met deze geringe investering genieten van een spectaculaire daling van uw energiefactuur.  

ZONNEPANELEN


Neem contact op via het formulier om alle nodige informatie te verkrijgen.

Smart Thermostaat


Een recente studie heeft aangetoond dat wie zijn energie beheert via smartphone, zijn energiefactuur tot 15% vermindert. Met dit goedkoop instapmodel kan u heel eenvoudig uw verwarmingsthermostaat vervangen door een smart thermostaat. Dit is dus zeker ook interessant op uw bestaande installatie.
U hoeft enkel uw thermostaat te vervangen, uw router en app te installeren en uw smart thermostaat is klaar voor gebruik. Op deze manier verwarmt u nooit meer uw woning wanneer u er niet bent.
Bijvoorbeeld:U vertrekt vanop reis terug naar huis, dan kan u een dag voor aankomst de verwarming aanleggen en u komt thuis in een aangenaam warm huis. De toepassingen zijn eindeloos.

Tip: We kunnen dit toestel ook gaan uitbreiden naar zone-sturing, dit vindt u terug in onze andere rubrieken.

Zonneboilers | Zonnepanelen | Home control | Warmtepompen | Warmtepompboilers

AARZEL NIET LANGER EN NEEM CONTACT OP, HET GREEN ENERGY TEAM HELPT U GRAAG VERDER
CONTACT