PARTICULIER

Onbezorgd genieten

Zonnepanelen

Eigen groene energie opwekken is nog altijd veel milieuvriendelijker dan energie aankopen (bv. kernenergie)
De prijzen van de zonnepanelen zijn de laatste jaren sterk gedaald, hierdoor heeft u zelfs zonder de groene stroom certificaten toch al een terugverdientijd tussen de 6 a 10 jaar. Rekeninghoudend dat een installatie minimum 25 jaar meegaat is dit zeker geen slechte investering!
Wij werken met de klassieke panelen of met hogerendementspanelen. In onze SunFort-panelen zal u ook de nieuwste technologie terugvinden die onder andere ook gebruikt wordt door de NASA.
Dus laat uw dak niet enkel uw gezin beschermen maar ook uw energie leveren! Bij onze offerte heeft u ook altijd een gedetailleerde opbrengstberekening ter beschikking.
Tip: bepaalde energieleveranciers werken met een solar-tarief, hierdoor kan u met deze geringe investering genieten van een spectaculaire daling van uw energiefactuur.

Zonneboiler

De zon is gratis en daar moeten we van genieten, een zonneboiler produceert voor u gratis warm water, meer nog, we kunnen dit systeem zelfs integreren in het verwarmingscircuit als ondersteuning van de verwarmingsinstallatie.
Zelfs in een land als België, waar de zon niet altijd schijnt is een zonneboiler een goede investering. Onze hoge rendements-panelen van Paradigma brengen bij diffuus licht (indirect licht dat door de wolken teruggekaatst wordt ) ook heel wat warmte op. Deze panelen hebben het grootste rendement op de huidige markt, zo kunnen we gemakkelijk 70% van uw sanitair water opwarmen met de zon. Deze panelen zijn eveneens onderhoudsvrij. Is uw woning niet optimaal geïsoleerd of verkiest u geen warmtepomp dan kunnen wij altijd met de zon uw verwarming ondersteunen. Voor deze oplossingen kan u altijd met één van onze gespecialiseerde mensen vrijblijvend een afspraak maken.
Tip: de premies gaan verdwijnen dus vergeet uw zonneboiler niet!

Warmtepompboiler

Heeft u geen ideale ligging voor een zonneboiler?
Is de investering te groot?
Heeft u een ruimte waar het altijd heel warm wordt?

Dan is een warmtepompboiler de ideale oplossing, deze boiler haalt de warmte uit de omgeving om dan af te geven aan uw sanitair warm water.
Een warmtepompboiler verbruikt tot 75% minder dan een elektrische boiler.

Tip:Een warmtepompboiler blaast koude lucht af, die kan u transporteren naar uw berging om zo uw berging af te koelen.

Warmtepompen

De warmtepompen hebben een grote evolutie gekend maar deze technologie bestaat echter al heel lang, iedereen heeft er al eentje in huis... Namelijk uw koelkast.
Het is een zeer betrouwbare energiebron maar het moet correct gedimensioneerd worden vandaar dat voor ons iedere woning uniek is en dat we uw project van dichtbij opvolgen. Eens samen zitten met de bouwheer, architect en EPB-verslaggever is geen probleem.
We hebben veel ervaring met warmtepompen zowel met lucht/water als bodem/water. Zo kunnen we u begeleiden naar de correcte warmtepomp.
Interesse in een warmtepomp? Neem zeker contact met ons op en we behandelen uw project alsof het voor ons zelf was.

Tip: wist u dat u met een bodem/waterwarmtepomp gratis kunt koelen?

Home Control

Met Home Controle kunnen we eigenlijk een volledig basis pakket aanbieden waar u natuurlijk erg ver in kan gaan. U kan alles hierin integreren zoals verlichting, verwarming, screens,... Maar nu ook uw gasverbruik, elektriciteitsproductie van uw zonnepanelen, waterverbruik,... Zo spot u meteen een waterlek, energieverslindend toestel,... op.
Kortweg de mogelijkheden zijn eindeloos.

Tip: bewust omgaan met energie kan uw elektriciteitsrekening 15 tot 25% verminderen.

Smart Thermostat

Laat uw woning het niet toe om naar home control te gaan dan kan u eenvoudig met een Smart Thermostaat uw energieverbruik verminderen.
U kan dit systeem uitbreiden zo ver u wil, een voorbeeld : We vervangen de bestaande thermostaat door een smart thermostaat, we vervangen onze thermostaatkoppen door de smartkoppen.
Zo kan u elke ruimte afzonderlijk gaan aansturen, komt u 's avonds terug van het werk en wilt u nog even doorwerken in uw bureau, dan legt u deze simpelweg al aan vanuit de wagen.
U verwarmt dus enkel en alleen maar de ruimtes die u wilt! U wint dus niet enkel op uw energiefactuur maar u wint ook veel op comfort!

Tip: is uw badkamer altijd wat koud omdat de thermostaat in de woonkamer hangt? Dan is dit de ideale oplossing!

Zonneboilers | Zonnepanelen | Home control | Warmtepompen | Warmtepompboilers

AARZEL NIET LANGER EN NEEM CONTACT OP, HET GREEN ENERGY TEAM HELPT U GRAAG VERDER
CONTACT