DOE HET ZELF

Met coördinatie

Doe het zelf, doe het samen met onze ondersteuning.

Wij leveren bij woningen ouder dan 5 jaar aan 6% BTW, hierdoor krijgt u van ons een volledige ondersteuning.
U moet na plaatsing enkel de foto's doorsturen, wij kijken wat nog nodig is en helpen u indien gewenst.

Tenslotte nemen we de opstart voor onze rekening.

ZONNEPANELEN

Eigen groene energie opwekken is nog altijd veel milieuvriendelijker dan energie aankopen (bv. kernenergie)
De prijzen van de zonnepanelen zijn de laatste jaren sterk gedaald, hierdoor heeft u zelfs zonder de groene stroom certificaten toch al een terugverdientijd tussen de 6 a 10 jaar. Rekeninghoudend dat een installatie minimum 25 jaar meegaat is dit zeker geen slechte investering!
Wij werken met de klassieke panelen of met hogerendementspanelen. In onze SunFort-panelen zal u ook de nieuwste technologie terugvinden die onder andere ook gebruikt wordt door de NASA.
Dus laat uw dak niet enkel uw gezin beschermen maar ook uw energie leveren! Bij onze offerte heeft u ook altijd een gedetailleerde opbrengstberekening ter beschikking.
Tip: bepaalde energieleveranciers werken met een solar-tarief, hierdoor kan u met deze geringe investering genieten van een spectaculaire daling van uw energiefactuur.

Zonneboiler


De zon is gratis en daar moeten we van genieten, een zonneboiler produceert voor u gratis warm water, meer nog, we kunnen dit systeem zelfs integreren in het verwarmingscircuit als ondersteuning van de verwarmingsinstallatie. Zelfs in een land als België, waar de zon niet altijd schijnt is een zonneboiler een goede investering. Onze hoge rendements-panelen van Paradigma brengen bij diffuus licht (indirect licht dat door de wolken teruggekaatst wordt ) ook heel wat warmte op. Deze panelen hebben het grootste rendement op de huidige markt, zo kunnen we gemakkelijk 70% van uw sanitair water opwarmen met de zon. Deze panelen zijn eveneens onderhoudsvrij. Is uw woning niet optimaal geïsoleerd of verkiest u geen warmtepomp dan kunnen wij altijd met de zon uw verwarming ondersteunen. Voor deze oplossingen kan u altijd met één van onze gespecialiseerde mensen vrijblijvend een afspraak maken.
Tip: de premies gaan verdwijnen dus vergeet uw zonneboiler niet!

Zonneboilers | Zonnepanelen | Home control | Warmtepompen | Warmtepompboilers

AARZEL NIET LANGER EN NEEM CONTACT OP, HET GREEN ENERGY TEAM HELPT U GRAAG VERDER
CONTACT